Tortul miresei va impresiona prin rafinamentul, design-ul și gustul irezistibil propus de cofetarii Patiseriei Ștefania.

Patiseria Ștefania din Botoșani realizează, la comandă, torturi de nuntă din ingrediente și coloranți naturali, certificate de producătorii locali. Pregătite în laboratorul propriu, torturile vor impresiona prin gust și aspect orice invitat, oferindu-le acestora experiența unor specialități dulci inedite.

Alegerea tortului potrivit în cadrul unei nunți nu este o misiune deloc ușoară, dar alături de specialiștii cofetari lucrurile se simplifică. Patiseria Ștefania pune la dispoziția clienților săi posibilitatea de consiliere în ceea ce privește compoziția, aspectul, ingredientele folosite sau orice alt detaliu care va transforma produsul final într-un adevărat spectacol.

Indiferent de tematica nunții, torturile realizate în patiseria Ștefania vor completa perfect meniul unui eveniment reușit, oferind o explozie de gust, savoare și culoare. Imaginația și priceperea cofetarilor vor oferi viitorilor miri produse unice și personalizate în funcție de preferințele fiecăruia, cu detalii lucrate manual în laboratorul propriu și ingrediente naturale de proveniență locală.

Cu o vastă experiență în domeniu, specialiștii noștri vor transforma fiecare idee inedită într-un tort spectaculos. Comenzile sunt realizate exclusiv în laboratorul propriu, locul în care fiecare dorință dulce a clienților este realizată cu atenție și minuozitate de specialiștii cofetari.

Torturile de nuntă propuse de Patiseria Ștefania vor impresiona prin aromă și design, iar momentul dulce al nunții va fi unul cu adevărat inedit.