DESPRE NOI

      Patiseria Ștefania vă pune la dispoziție o gamă variată de produse de patiserie și cofetărie, întotdeauna proaspete și naturale, pregătite după rețete românești și internaționale. Specialitățile noastre dulci sunt create exclusiv pentru a satisface gusturile celor mai pretențioși clienți, din ingrediente naturale, de proveniență locală. Produsele noastre sunt pregătite de specialiști cofetari în laboratorul propriu, oferindu-vă experiența unor deserturi diversificate inedite.

      Imaginația și priceperea cofetarilor vor îndeplini orice dorință venită din partea clienților, oferind produse unice și personalizate pentru fiecare eveniment. La noi aveți posibilitatea de a vă crea torturi aniversare, pentru nuntă sau orice alt tip de eveniment, candy bar-uri, produse de patiserie, plăcinte, cozonaci, tarte și multe alte bunătățuri dulci.

     Puteți să vă bucurați de specialitățile patiseriei noastre în cele două locații din Botoșani: în Uvertura Mall, etajul 3 și pe Bvd. Mihai Eminescu, nr. 12 (Fostul TEX Club).

       Cu o capacitate de 40 de persoane, locația patiseriei din str. Primăverii dispune de un spațiu generos, cu loc de joacă pentru copii și o bibliotecă cu cărți pentru cei mici și volume din beletristica universală.  Mai mult decât atât, în Patiseria Ștefania pot fi găzduite petreceri pentru copii unde se poate servi și pizza.

    Atmosfera destinsă din cele două locații și deliciile pregătite cu multă dedicare de cofetarii noștri, vă vor oferi experiența unor deserturi pline de gust și savoare, într-un cadrul relaxat pentru a putea petrece timp de calitate alături de cei apropiați vouă.

Află acum mai multe informații despre produse și prețuri!